Alla inlägg under juni 2015

Av Mimmi - 12 juni 2015 08:01

Idag är det bara 5 dagar kvar tills vår stora hemlighet avslöjas för sonen. 5 dagar kvar tills våra fina katter flyttar hem till oss och bara 5 dagar kvar för oss att fixa allt som vi har tänkt att göra innan dom flyttar in!

Igår köpte jag en fin rosa vattenskål till dom och så har jag införskaffat en jätte stor transportbur som kommer rymma dom båda när Luva blir vuxen, samt saffran och hennes blivande bäbisar :)

Men det finns mycket kvar som jag vill göra! Slipa klart tvmöbeln som jag aldrig kommer mig för att göra klart, sätta upp sensorlampan inne på toaletten och sätta upp kattdörren på toalettdörren för att nämna några saker.

Av Mimmi - 8 juni 2015 15:41

Den här dagen har inte varit någe vidare bra hittills... Till en början så vaknade vi en timme efter att sonen egentligen skulle vara på förskolan. Allting kändes skit och jag orkade inte ta tag i dagen :(
Efter lite stöttning av sambon via sms gick jag i alla fall upp. Som tur var så var sonen på kanonhumör så det gick ganska bra trots allt.
Jag ringer till förskolan och frågar om det går bra att sonen kommer trots att vi är så sena och det var som vanligt inga problem. Jag förstår inte hur dom orkar vara så trevliga jämt, dom måste vara jätte trötta på mig vid det här laget :/
Sonen klär i alla fall på sig i racerfart med bibehållet toppen humör och själv börjar mitt humör också bli bättre. Ända tills jag kollar så jag har mitt kort med mig, jag hittar inte bankomatkortet någonstans... Tiden börjar rinna iväg och vi går ut genom dörren. Fan var är nyckeln nu då! Tvingas lämna dörren olåst och panikringer mamma och frågar om hon kan ta ut kontanter till mig och komma med vår extranyckel så jag kan låsa. Som tur är har jag världens bästa mamma som ställer upp!

30 minuter senare är sonen på dagis, dörren låst och jag avlämnad på stan med kontanter i fickan.
Planen var att äta något snabbt och sen gå till skolan men jag kände mig som en urvriden disktrasa så inte förren kl 15 kom jag till skolan.

Jag känner mig fortfarande nere men ser fram emot ensamtid med mamma på Ikea senare.

Nu en bildbomb på Luva <3

Och sen två på vackra Saffran

Av Mimmi - 7 juni 2015 21:33

Idag har sonen och jag spenderat hela dagen hos hans mormor och fortsatt hjälpt dem att flytta in i huset.
Det är ett jätte mysigt hus från 1909 och det är stora vackra rum. Precis så önskar jag att vårt blivande hus ser ut!

På kvällen kom sambon och hämtade oss för lite tårta med sonens farbror som fyller år idag :)

Av Mimmi - 5 juni 2015 23:07

Den här dagen har verkligen varit bra. Sonen vaknade pigg och glad och frågade om det var fredag, idag skulle nämligen hans kompis komma på besök :)

Han var så snäll och hjälpsam hela dagen och sneglade på klockan stup i kvarten. När klockan väl var 16 så kom hon äntligen med sin familj :)

De lekte och hade jätte kul tillsammans och när vi var själva igen så berättade sonen att han var kär i henne, att det kurrar i hans mage <3

Av Mimmi - 4 juni 2015 20:40

Igår kom jag och uppfödaren fram till att vi räknat fel, kattungarna är inte alls leveransklara den 12:e juni utan den 17. Känns lite trist, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge <3

Jag börjar dock bli lite lagom nervös. Jag har aldrig haft katt och har i princip ingen erfarenhet av kattungar så jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig när Saffran och Luva flyttar in. Samtidigt som det är läskigt så är det samtidigt skönt.
Jag målar ofta upp drömscenarion om hur det kommer att bli och oftast når inte verkligheten upp dit. Så på så sätt är det skönt att inte veta för nu kan jag inte bli besviken ^^
Sen är det jätte skönt att ha en nära kontakt med deras uppfödare. Jag känner verkligen att jag kan fråga henne om allt :)

Dagen idag har gått i trädgårdsarbetets tecken. Jag, sonen och min bror har verkligen tagit tag i tomten och donat i flera timmar

Av Mimmi - 2 juni 2015 22:34

Nu är det 10 dagar kvar tills våra katter flyttar hem <3 imorgon är vi nere på ensiffrigt!

Natten till idag var inge vidare. Först hade jag svårt att somna och sedan vaknar jag efter någon timme av att det är så fruktansvärt varmt! Frågar sambon om jag kan öppna vädringsfönstret lite men han är övertygad om att han blir sjuk då, efter några minuters lidande så tog jag till slut mitt täcke och lade mig i sonens rum i stället. Det var lite ljusare men oj så skönt det var att slippa svettas :)

När jag vaknade var jag verkligen jätte trött, så trött att min hjärna inte fungerade ordentligt och i stället för att få blunda 5 minuter till så stängde jag av alarmet och blundade 2 timmar till. Sonen kom försent till förskolan och jag skämdes :/

På vägen hem från förskolan kollade jag med sonens faster om hon ville följa med och shoppa lite. Det slutade med att både jag och sonen fick lite nya kläder, jag blev bjuden på lunch och en trevlig eftermiddag hemma hos henne till sonens glädje :)

Ovido - Quiz & Flashcards