Alla inlägg under juli 2015

Av Mimmi - 11 juli 2015 23:23

Idag har vi spenderat nästan hela dagen på stadens motorklubb med något som båda mina grabbar älskar ?

De har nämligen kört enduro hela dagen och både sonen och sambon var urnöjda när de var klara.
Sonen åkte runt på knattebanan både med pappa efter sig men även själv, han fick åka ett varv på stora crossbanan och idag var även första dagen som i alla fall jag sett att han åkte utan att stödja sig så mycket på stödhjulen när han körde. Sonen var megastolt ?

Sambon körde också bra och lyckades äntligen hoppa över hela platån 3 gånger ?

Det var ena riktigt skitiga hojar vi lastade in i skåpbilen på eftermiddagen.

Av Mimmi - 10 juli 2015 23:04

Sonen har verkligen ramlat in i en så kallad 4:a års trots och är mest sur och arg för det mesta. Vi försöker att härda ut och undgå att bli arga på varandra hela tiden.
Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var kämpigt men jag är samtidigt tacksam för dessa prövningar.
Vår son har kommit in i ännu en utvecklingsfas, han håller sakta men säkert på att bryta sig loss från oss och vi måste lära oss att släppa ifrån oss honom också så han får känna att han kan växa och bli stor. För det är ju verkligen det de handlar om.

Humöret går upp och ner som den värsta berg och dalbanan. Ena stunden står han och skriker och gapar att vi är dummast i hela världen, spottar,sparkar och slåss för att i nästa stund bli jätte glad och berättar för oss hur mycket han älskar oss och vill kramas och pussas.
det är inte alltid så lätt att vara förälder men man måste också komma ihåg att det inte alltid är så lätt att vara barn heller. Det är mycket som händer som man inte alltid förstår.

Idag hade vi en sådan dag när 70% av dagen gick åt till att bli arga på varandra. På eftermiddagen när ingen av oss stod ut längre bestämde vi oss för att vi skulle göra vårt absolut bästa för att vara glada och ha det riktigt mysigt på bion som vi reserverat biljetter till.
Vi åt på Burger King som sonen fick välja, gick och köpte godis och han fick en egen påse att plocka själv i och sedan tittade vi på minionerna tillsammans.
Allt det utan nästan några duster!

Av Mimmi - 8 juli 2015 17:31

Mellan regnskurarna fick Luva följa med ut en sväng och utforska den stora världen utanför våra trygga fyra väggar.
Sonen lekte i sandlådan så jag satte mig med Luva i knät där på kanten så hon skulle få vänja sig lite, men där ville hon inte sitta så länge.
Istället smög hon försiktigt ner på sanden, nosade lite och sedan gick hon och kikade vad sonen höll på med innan hon mellanlandade i sambons knä och tankade lite trygghet ?

Hon fick vara ute ca 15 minuter och hon hann med att utforska mycket under den lilla tiden. När vi kom upp till Saffran igen så var det ett kärt återseende dem emellan och Luva blev riktigt omhuldad av Saffran som nog hade saknat sin dotter ?


Idag har jag förresten kört bil igen. Jag kan inte förstå att jag tycket det är så himla kul nu, eller att det går så bra som det gör ? idag fick jag köra när det regnade, det var lite spännande ?

Av Mimmi - 7 juli 2015 18:51

Idag känner jam mig så fantastiskt bra, jag känner mig bäst faktiskt! ?
Idag har jag kört bil i princip hela dagen och det har verkligen gott super bra? jag har krypkört på stora parkeringar, krypkört i rusningstrafik, övat på rondellkörning, parkering, parkeringshus och att backa. Den här gången tycker jag verkligen att det är superkul att köra och det gör stor skillnad i min körning. Sonen säger gång på gång att han är stolt över mig och även sambon är förvånad över min snabba utveckling ?

Här kommer två mysbilder från imorse innan jag visste om att jag skulle ha en sån awsome dag ?

Av Mimmi - 3 juli 2015 10:38

Nu var det länge sedan jag skrev något, de senaste 2 veckorna har jag dragits med en hemsk förkylning som aldrig verkar vilja ge sig. Ena dagen är det nästan borta för att dagen efter vara tillbaka med full kraft... feber som kommer och går och en konstant täppt näsa som dessutom rinner som en kran!

Ja jag tycker nog lite synd om mig själv faktiskt ?

Tidigare i veckan så var jag, sambon, sonen och min lillebror till stadens zoo. Vi var där hela dagen och åkte karuseller i flera timmar innan vi gick vidare in och tittade på djuren ?

Igår åkte jag och sonen till badet tillsammans med sonens farbror och faster. Han tyckte det var så himla kul att vi bestämde oss för att åka dit idag också!
Idag har vi dock hans pappa med oss och sonens faster tar med sig en av hans kusiner ?

Ovido - Quiz & Flashcards