Alla inlägg den 10 juli 2015

Av Mimmi - 10 juli 2015 23:04

Sonen har verkligen ramlat in i en så kallad 4:a års trots och är mest sur och arg för det mesta. Vi försöker att härda ut och undgå att bli arga på varandra hela tiden.
Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var kämpigt men jag är samtidigt tacksam för dessa prövningar.
Vår son har kommit in i ännu en utvecklingsfas, han håller sakta men säkert på att bryta sig loss från oss och vi måste lära oss att släppa ifrån oss honom också så han får känna att han kan växa och bli stor. För det är ju verkligen det de handlar om.

Humöret går upp och ner som den värsta berg och dalbanan. Ena stunden står han och skriker och gapar att vi är dummast i hela världen, spottar,sparkar och slåss för att i nästa stund bli jätte glad och berättar för oss hur mycket han älskar oss och vill kramas och pussas.
det är inte alltid så lätt att vara förälder men man måste också komma ihåg att det inte alltid är så lätt att vara barn heller. Det är mycket som händer som man inte alltid förstår.

Idag hade vi en sådan dag när 70% av dagen gick åt till att bli arga på varandra. På eftermiddagen när ingen av oss stod ut längre bestämde vi oss för att vi skulle göra vårt absolut bästa för att vara glada och ha det riktigt mysigt på bion som vi reserverat biljetter till.
Vi åt på Burger King som sonen fick välja, gick och köpte godis och han fick en egen påse att plocka själv i och sedan tittade vi på minionerna tillsammans.
Allt det utan nästan några duster!

Ovido - Quiz & Flashcards