Alla inlägg den 21 september 2016

Av Mimmi - 21 september 2016 23:05

Workshopen idag var ganska bra. Inte så mycket nytt, de tog upp mycket som jag redan visste men som tåls att repitera.

Det kändes skönt att min handläggare tog sig tid att vara med på hela workshopen för det var jobbigare psykiskt än vad jag trodde.
Sitta och trängas i ett litet rum med 20st främlingar är inte min melodi och när dom sedan började möblera om under rasten så började jag bli ganska stressa och orolig. Då var det skönt att ha min handläggare där. Hon stöttade och pratade med dem som höll i workshopsen om att jag inte behövde vara med i gruppaktiviteten och då kändes det genast bättre.

Efter de två timmarna var jag ganska slut, tryckande bihålor, täppt näsa samt feber på det.
Sambon ringde och kollade hur allt gått och han påminde mig om att gå till försäkringskassan för att undersöka hur det blir med pengar eftersom att jag inte pluggar längre.
Svaret blev att jag får aktivitets stöd och skall tillbaka den 10:e oktober för att få hjälp första gången.

När försäkringskassan var avklarad gick jag till H&M och köpte en snygg tröja till min lillebror som fyller 13år på lördag!! Tonåring!

Ungefär där tog all energi slut. Jag åkte hem, parkerade mig i soffan i 2 timmar, hämtade sonen på dagis, parkerade ändan i soffan igen och var allmänt en riktigt tråkig mamma.
Jag glömde helt av tiden dessutom så det blev smörgås till kvällsmat.

Nu ligger sambon och sonen i soffan och sover medan jag ligger ensam i sängen för att jag tydligen snarkar som ett odjur nu när jag är förkyld.
Jag passar på att titta på telefonen bara för att jag kan och köper saker från wish.
I slutet av oktober får jag hem lösnaglar, nagellim och ett par nya vinterskor.

Ovido - Quiz & Flashcards